In functie de obiectivul propus, consecventa si evolutie, pana la faza 4, de mentinere, minim 45 de zile. Faza 4 in care metabolismul s-a echilibrat cuprinde tot ce ai nevoie pentru a pastra succesul dobandit in primele 3 faze si iti asigura mentinerea tot restul vietii.
Cum fiecare dintre noi avem nevoi diferite, acelasi principiu se aplica si in ce priveste nevoile alimentare. Din acest motiv nu ni se potriveste aceeasi dieta tuturor. Mai mult decat atat, solutia Metabolic Balance este un Program individualizat, bazat pe caracteristici personale: analize medicale, istoric al greutatii si al starii de sanatate, obiceiuri alimentare.
Raspunsul este da. Tinta programului este aceea de a echilibra functiile organismului, atat din punct de vedere metabolic cat si hormonal.
Da. Mai mult decat atat, este necesar ca toate transformarile somatice si hormonale sa se desfasoare pe fondul unei alimentatii echilibrate. De mentionat ca varsta minima pentru a beneficia de program este 8 ani.
Pentru ca pe langa istoricul medical si obiceiurile alimentare, acestea ne ofera date importante despre starea ta de sanatate, in acest mod programul se va potrivi ca o manusa nevoilor tale nutritionale.
Chiar daca pentru a ajunge la success este nevoie intr-adevar de implicare din partea ta, te vei convinge de necesitatea evaluarii din cadrul consultatiei initiale. Cum dorinta noastra comuna este de a maximiza progresul, vom respecta toate etapele programului. Mai mult, te voi sustine spre reusita atat fata in fata cat si on-line.
Dupa fiecare masa, aparatul digestiv isi asigura “pachetul de enzime” necesar si specific. Alimentele au nevoie de 4-5 ore pentru a fi digerate. Daca in acest interval stomacul primeste hrana suplimentara, va avea nevoie sa creeze un alt “pachet” ceea ce va prelungi ciclul normal de digestie.
Combinatia de alimente si gramajul sunt in asa fel concepute incat sa iti asigure nutrientii si energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei. Intervalul dintre mese este optim si nu vei suferi de foame.
Fiecare etapa a programului este diferita de celelalte si vine cu specificul sau. De exemplu, din faza de reechilibrare lejera sunt introduse noi alimente, se suplimenteaza cantitatile si puteti avea chiar si “mese de exceptie”.
Programul de nutritie Metabolic Balance te ajuta sa ai un stil de viata sanatos si un metabolism echilibrat. Nu intamplator pentru elaborarea lui avem nevoie de analize de laborator, istoric medical si alimentar. Pe baza acestora vom elabora un plan alimentar doar al tau, cu o combinatie de alimente care ti se potriveste doar tie si care va ajuta organismul tau sa se mentina la greutatea propusa.
Informatiile de la evaluarea imitiala legate de istoricul medical si alimentar, impreuna cu analiza corporala prin metoda bioimpedantei si analizele de laborator le voi centraliza si trimite la Institutul Metabolic Balance din Germania unde vor fi prelucrate informatic cu supervizare medicala. Astfel este elaborat planul tau personalizat de nutritie avand certitudinea ca programul nu a “uitat” niciun detaliu. In cateva zile (de obicei o zi) vom avea planul si il vom discuta pe larg. In plus, te voi sustine pe tot parcursul celor 4 faze pentru a ne asigura ca totul functioneaza “conform planului”, iar tinta este atinsa si mentinuta.
Da. Planul Metabolic Balance este flexibil si usor de urmat. Planul meselor este clar si simplu de urmat incat sa nu afecteze activitatea zilnica. Te asigur ca vom gasi cea mai buna solutie.
Da, in special in primele doua faze pentru a ne asigura succesul deplin. Dupa atingerea obiectivului vom introduce alimente noi si vom putea modifica impreuna cantitatile.
Nu. Procesul de elaborare al planului tau nutritional tine cont inclusiv de acest aspect, in asa fel incat respectarea cantitatilor si alimentele incluse in plan iti vor asigura necesarul de calorii de care ai nevoie.

Avem acum la indemana solutia Metabolic Balance, programul de nutritie personalizat, bazat pe analize de laborator, anamneza medicala, istoric medical si alimentar care te va ajuta in reglarea metabolica si hormonala, mentinerea sanatatii si castigarea supletii, vigorii si energiei dorite.
Dr. Catalin Amza – Metabolic Balance Timisoara

Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor Citeste mai mult...

Accept!