SLB6509Eu sunt Catalin Amza, sunt absolvent al Universității de Medicină Timișoara, specalizarea Medicina Generala, in prezent consilier licentiat Metabolic Balance.

Am acumulat o experiență profesională de peste 15 ani colaborând cu medici din majoritatea specialităților medicale. Am constatat, în acest context, complexitatea manifestărilor patologice având ca substrat comun supraponderalitatea: diabetul zaharat, bolile cardiovasculare, patologie pulmonara, renala, infertilitate, alergii, oboseala cronica, tulburari de somn și alte afecțiuni determinate de sindromul metabolic. De asemenea dezechilibrele hormonale vin ca o consecință importantă.

Foarte mulți dintre noi sau apropiatii nostri ne confruntăm cu problema kilogramelor în plus, iar efectele asupra activității noastre cotidiene, personale și profesionale, nu intarzie sa apara. În plus, atunci când dimensiunile corporale sunt departe de ceea ce ne dorim vine și marele disconfort psihic. 

DAR! Aceste situații nu sunt fără ieșire! 

Sunt aici pentru a-ti da solutia: un plan de nutriție Metabolic Balance personalizat pe baza analizelor de sange, anamnezei medicale, măsurătorilor fizice și altor caracteristici personale. Si nu ne vom opri aici. Vom monitoriza progresul și vei beneficia de susținere 1 la 1, în clinică sau online.

Vino la o discuție pentru a găsi soluții realiste, ușor de pus în practică și cu mentinere pe termen lung.

Programare


Pentru programare completeaza formularul de mai jos,
trimite-l, iar eu te voi contacta pentru a stabili data si ora.

Click aici pentru Termeni si conditii!

Avem acum la indemana solutia Metabolic Balance, programul de nutritie personalizat, bazat pe analize de laborator, anamneza medicala, istoric medical si alimentar care te va ajuta in reglarea metabolica si hormonala, mentinerea sanatatii si castigarea supletii, vigorii si energiei dorite.
Dr. Catalin Amza – Metabolic Balance Timisoara

Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor Citeste mai mult...

Accept!