Pe baza datelor obtinute la Evaluarea initiala, urmatorul pas este elaborarea planului individual de nutritie.

Il vom discuta in amanunt in asa fel incat sa il puneti in aplicare incepand de a doua zi.

Ce inseamna un Plan de nutritie personalizat Metabolic Balance?

Intai de toate se bazeaza pe rezultatul a peste 25 de ani de cercetari interdisciplinare medicale realizate de Institutul Metabolic Balance Germania in domeniul nutritiei si alimentelor.

Planul de nutritie individualizat Metabolic Balamce cuprinde 4 etape distincte foarte detaliate la care se adauga o lista individuala de alimente recomandata si gramaj, chiar si o lista de cumparaturi, trei propuneri generale de mese pe zi si consiliere unu la unu. Pe scurt: slabesti mancand sanatos si echilibrat fara medicamente, suplimente sau infometare si, foarte important, fara efectul yo-yo.

Pentru aceasta, avem de parcurs 3 pasi:

Pasul 1: Consultatia initiala

Aceasta evaluare cuprinde:

 - anamneza medicala cu evidentierea datelor privind starea de sanatate

Date foarte importante sunt cele legate de istoricul greutatii, obiceiurile alimentare, preferinte alimentare sau intolerante.

Tot acum vom efectua masuratorile initiale antropometrice si vom determina nivelul adipos si masa musculara pe segmente corporale, masa osoasa, tesutul adipos visceral cat si varsta metabolica, cu ajutorul tehnologiei japoneze de ultima generatie BIA (bioimpedanta)

Pasul 2: Analizele de laborator

Sunt analize uzuale, in parte decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, Acestea ne ofera o viziune ampla a starii tale de sanatate si fara de care nu putem elabora planul de nutritie

Pe baza acestora si a fisei de la pasul 1, Institutul Metabolic Balance din Germania va determina cu precizie alimentele din planul individualizat pentru echilibrarea metabolica si hormonala ce va avea ca efecte pierderea greutatii si imbunatatirea starii generale de sanatate.

In Pasul 3 veti primi programul de nutritie detaliat, bazat pe 25 de ani de cercetare academică și practică medical.

Acum avem ocazia sa detaliem cele 4 faze ale programului tau personalizat:

Faza 1, de pregatire, ce dureaza doua zile, in care “informam” organismul despre schimbarea obiceiurilor alimentare și evitarea senzației imperioase de foame.

In Faza 2, de stricta reechilibrare, organismal se adapteaza la alimentatia optimizata, iar procesul metabolic se armonizeaza. In aceast mod se obtine greutatea propusa.

Faza 3, de echilibrare lejera, aduce stabilizarea procesului metabolic si mentinerea greutatii obtinute, cat si extinderea listei de alimente si cantitati suplimentare.

Odata ajunsi la Faza 4, de mentinere, nu iti ramane decat sa pastrezi principiile alimentare de baza dobandite in primele 3 faze si este capabila sa te mentina in forma incepand de acum.

In tot acest timp ramanem in legatura si vom monitoriza si evalua tot progresul castigat.

 

 

 

Programare


Pentru programare completeaza formularul de mai jos,
trimite-l, iar eu te voi contacta pentru a stabili data si ora.

Click aici pentru Termeni si conditii!

Avem acum la indemana solutia Metabolic Balance, programul de nutritie personalizat, bazat pe analize de laborator, anamneza medicala, istoric medical si alimentar care te va ajuta in reglarea metabolica si hormonala, mentinerea sanatatii si castigarea supletii, vigorii si energiei dorite.
Dr. Catalin Amza – Metabolic Balance Timisoara

Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor Citeste mai mult...

Accept!